younRUsHNIK Posted April 8, 2004 Author Share Posted April 8, 2004 Znalazłem se takie oto łuseczki (moje pirwsze z wykrywka) :) MOzecie powiedzieć czy czyjej produkcji są i inne takie :) PZDROWIENIA Link to comment Share on other sites More sharing options...
younRUsHNIK Posted April 8, 2004 Author Share Posted April 8, 2004 Znalazłem se takie oto łuseczki (moje pirwsze z wykrywka) :) MOzecie powiedzieć czy czyjej produkcji są i inne takie :) PZDROWIENIA Link to comment Share on other sites More sharing options...
whitedragon Posted April 8, 2004 Share Posted April 8, 2004 Cze mam podobne te z lewej strony (zobacz post łuska). Bjar_1 ładnie to wytłumaczył. Polecam też link http://www.republika.pl/jaro5/. PZDR Link to comment Share on other sites More sharing options...
AK77 Posted April 8, 2004 Share Posted April 8, 2004 Ta czwarta to niemiecka od mausera. 72 % miedzi, 89 partia, rok produkcji 1935, P oznacza miejsce produkcji, dokładnie nie pamietam ale chyba Magdeburg.Pzdr AK77 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mietek Posted April 8, 2004 Share Posted April 8, 2004 1,2,3 pierwsza wojna. 1,2 mauzer z 1915 na stronce z adresem powyżej znajdziesz szczegóły.3 nie jestem pewien, jeśli tak samo wyglądają jak 1 i 2 to też mauzer:))))))), choć tak na moje oko bicia podchodzą też i pod inne. Czy może kryza wystająca? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 8, 2004 Share Posted April 8, 2004 Witam są tą łuski wszystkie typu mauzer i kaliber ten sam :) jedna ma czerwoną spłonkę ....POZDROWIENIA Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
younRUsHNIK
Znalazłem se takie oto łuseczki (moje pirwsze z wykrywka) :) MOzecie powiedzieć czy czyjej produkcji są i inne takie :) PZDROWIENIA
5 answers to this question
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.