younRUsHNIK Napisano 8 Kwiecień 2004 Autor Napisano 8 Kwiecień 2004 Znalazłem se takie oto łuseczki (moje pirwsze z wykrywka) :) MOzecie powiedzieć czy czyjej produkcji są i inne takie :) PZDROWIENIA
younRUsHNIK Napisano 8 Kwiecień 2004 Autor Napisano 8 Kwiecień 2004 Znalazłem se takie oto łuseczki (moje pirwsze z wykrywka) :) MOzecie powiedzieć czy czyjej produkcji są i inne takie :) PZDROWIENIA
whitedragon Napisano 8 Kwiecień 2004 Napisano 8 Kwiecień 2004 Cze mam podobne te z lewej strony (zobacz post łuska). Bjar_1 ładnie to wytłumaczył. Polecam też link http://www.republika.pl/jaro5/. PZDR
AK77 Napisano 8 Kwiecień 2004 Napisano 8 Kwiecień 2004 Ta czwarta to niemiecka od mausera. 72 % miedzi, 89 partia, rok produkcji 1935, P oznacza miejsce produkcji, dokładnie nie pamietam ale chyba Magdeburg.Pzdr AK77
mietek Napisano 8 Kwiecień 2004 Napisano 8 Kwiecień 2004 1,2,3 pierwsza wojna. 1,2 mauzer z 1915 na stronce z adresem powyżej znajdziesz szczegóły.3 nie jestem pewien, jeśli tak samo wyglądają jak 1 i 2 to też mauzer:))))))), choć tak na moje oko bicia podchodzą też i pod inne. Czy może kryza wystająca?
Gość Napisano 8 Kwiecień 2004 Napisano 8 Kwiecień 2004 Witam są tą łuski wszystkie typu mauzer i kaliber ten sam :) jedna ma czerwoną spłonkę ....POZDROWIENIA
Pytanie
younRUsHNIK
Znalazłem se takie oto łuseczki (moje pirwsze z wykrywka) :) MOzecie powiedzieć czy czyjej produkcji są i inne takie :) PZDROWIENIA
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.