Autsajder68 Napisano 19 Maj 2019 Share Napisano 19 Maj 2019 Witam, trafiła się taka oto łopata. Wykonana jakby z jednego kawałka solidnej, dźwięczącej stali. Trzonek był oryginalny chyba, ale łopatę znalazłem już z odciętym trzonkiem, więc nie wiem jaki miał kształt. Na łopacie widać litery " BAAL...", ale nie wiem czy to jest sygnowanie, czy czyjaś radosna twórczość. Łopata wydaje się profesjonalnie wykonana, ale może to robota bardzo zdolnego kowala ? Ale raczej to nie jest kowalska twórczość, bo konstrukcja i jakość stali jest naprawdę bardzo dobra, nie ma takiej siły, by łopata mogła się wykrzywić np. przy kopaniu. Wymiary : długość całkowita - 40 cm. Szerokość całkowita części, gdzie stawiało się nogę - 15,5 cm. Pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Autsajder68 Napisano 19 Maj 2019 Autor Share Napisano 19 Maj 2019 Prośba do administratora o przeniesienie tematu do " Identyfikacji "... Sorry, coś mnie zamroczyło, że to do " Konserwacji "... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czestar Napisano 20 Maj 2019 Share Napisano 20 Maj 2019 Jeśli już, to jest to szpadel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.