Broli Napisano 29 Grudzień 2018 Autor Share Napisano 29 Grudzień 2018 Witam proszę o pomoc w identyfikacji , szukałem w internecie ale nic się nie dowiedziałem o tym przedmiocie. Wykonany jest z mosiądzu lub brązu ma 5 cm średnicy na rewersie jest napis : 1 Preis inx Patronillen Springen Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Broli Napisano 29 Grudzień 2018 Autor Share Napisano 29 Grudzień 2018 Rewers tego medalu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Edmundo Napisano 31 Grudzień 2018 Share Napisano 31 Grudzień 2018 1. Preis im Patrouillen Springen- 1. Nagroda w Skokach Patrolowych czyli coś związanego z hippiką (jeździectwem) wojskową. Kto nadawał tenże medal (niemieckojęzyczny), w jakich latach oraz jakie były kryteria nadawania tego nie wiem ale skoro były i są wojskowe biegi patrolowe to zapewne w jeździectwie były także skoki patrolowe (czymkolwiek by nie były).Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Broli Napisano 31 Grudzień 2018 Autor Share Napisano 31 Grudzień 2018 Dzięki za informacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Broli Napisano 3 Styczeń 2019 Autor Share Napisano 3 Styczeń 2019 Ktoś jeszcze może coś więcej napisać o tym medalu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Broli Napisano 17 Grudzień 2019 Autor Share Napisano 17 Grudzień 2019 Odświeżam temat może ktoś coś wie więcej na temat tego medalu/odznaczenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.