michal78 Napisano 19 Październik 2018 Autor Napisano 19 Październik 2018 Witam serdecznie od niedawna jestem posiadaczem takieg oto bagnetu niestety nie ma na nim żadnych numerów czy bić oprócz słabo widocznych znaczków na rękojeści Bagnet kupiłem na angielskim pchlim targu i wyglonda on na oryginał
michal78 Napisano 19 Październik 2018 Autor Napisano 19 Październik 2018 Witam serdecznie od niedawna jestem posiadaczem takieg oto bagnetu niestety nie ma na nim żadnych numerów czy bić oprócz słabo widocznych znaczków na rękojeści Bagnet kupiłem na angielskim pchlim targu i wyglonda on na oryginał
tyfus Napisano 19 Październik 2018 Napisano 19 Październik 2018 poprosimy o zdjęcia.http://odkrywca.pl/jak-zmniejszyc-zdjecie-aby-wstawic-je-do-watku-na-forum-sposob-najprostszy-,684783.html#684783
michal78 Napisano 25 Październik 2018 Autor Napisano 25 Październik 2018 Witam dzięki za odpowiedź jeszcze raz sprawdziłem bagnet nawet jakiejś ryski przypominające numer czy litere nie ma a z pewnością jest to oryginał dodaje wiecej fotek
Pytanie
michal78
Bagnet kupiłem na angielskim pchlim targu i wyglonda on na oryginał
14 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.