BENZX Napisano 16 Październik 2018 Autor Napisano 16 Październik 2018 Witam, posiadam magazynek do identyfikacji, wiem że nie jest to mp 40 ani ppsz, jeżeli podobny wątek był na forum to przepraszam. wymiary to: wysokość - 24 cm szer - 3,5 i 2 cm. Z góry dziękuje za wszelkie sugestie i pozdrawiam.
tygrys001 Napisano 17 Październik 2018 Napisano 17 Październik 2018 Szutnik dobrze mówi.Wpisz w wujka Google magazynek Sten" i porównaj grafiki
BENZX Napisano 16 Październik 2018 Autor Napisano 16 Październik 2018 Witam, posiadam magazynek do identyfikacji, wiem że nie jest to mp 40 ani ppsz, jeżeli podobny wątek był na forum to przepraszam. wymiary to: wysokość - 24 cm szer - 3,5 i 2 cm. Z góry dziękuje za wszelkie sugestie i pozdrawiam.
Pytanie
BENZX
Witam, posiadam magazynek do identyfikacji, wiem że nie jest to mp 40 ani ppsz, jeżeli podobny wątek był na forum to przepraszam. wymiary to: wysokość - 24 cm szer - 3,5 i 2 cm.
Z góry dziękuje za wszelkie sugestie i pozdrawiam.
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.