Prospector_WWY Napisano 10 Październik 2018 Autor Share Napisano 10 Październik 2018 Poproszę o Wasze wrażenia co jest dobre, co złe w tym urządzeniu co wymaga poprawy itp. Czy kupilibyście ponownie ten wykrywacz? Dotychczas chodziłem z Euro Ace i zamierzam zrobić przesiadkę na At MAX.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 10 Październik 2018 Share Napisano 10 Październik 2018 Dlaczego się drzesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Prospector_WWY Napisano 10 Październik 2018 Autor Share Napisano 10 Październik 2018 Od razu drzesz, tytuł nieco głośniejszym tonem tylko powiedziałem a potem juz cichutko :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 10 Październik 2018 Share Napisano 10 Październik 2018 Ale to widziałeś?Nadużywania wielkich liter, które według netykiety oznaczają krzyk."http://odkrywca.pl/uwaga-zanim-dodasz-post-na-forum-przeczytaj-to-,227091.html#227091 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Prospector_WWY Napisano 10 Październik 2018 Autor Share Napisano 10 Październik 2018 Jasne, że widziałem i w pełni akceptuję. Regulamin jednak zawsze można doprecyzować co do ograniczenia ilości napisanych słów wielkimi literami, aby nie trzeba było się domyślać co poeta ma na myśli. Wracając do sedna, ktoś z kolegów używa tej maszyny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Prospector_WWY Napisano 11 Październik 2018 Autor Share Napisano 11 Październik 2018 Tak też słyszałem, że jednym z problemów jest wyważenie tego sprzętu. Dzięki karolsawiak :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzejcop Napisano 16 Październik 2018 Share Napisano 16 Październik 2018 Witam. Mam od jakiegoś miesiąca AT MAXA wcześniej chodziłem z AT PRO. Nigdzie na polskich forach nie mogłem znaleźć jakich kolwiek informacji na temat tego sprzętu ale jednak się skusiłem. Krótki opis sprzętu z moją opinia znajdziesz pod linkiem http://www.pasja-eksploracja.com/forum/zagraniczne-wykrywacze-metali/garrett-at-max/ Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Prospector_WWY Napisano 25 Październik 2018 Autor Share Napisano 25 Październik 2018 Dzięki dzejcop. Pomocne informacje.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.