XXXXX Napisano 27 Sierpień 2018 Autor Share Napisano 27 Sierpień 2018 Proszę o informacje dlaczego ten krzyż jest przyspawany do orła i czy to nie jest jakaś ściema albo podróbka. Dzięki za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
XXXXX Napisano 27 Sierpień 2018 Autor Share Napisano 27 Sierpień 2018 A to druga strona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
XXXXX Napisano 27 Sierpień 2018 Autor Share Napisano 27 Sierpień 2018 I jeszcze jedno pytanie czy ten jest podróbką czy nie. Moja wiedza na ten temat jest bardzo mała, dlatego proszę o pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
XXXXX Napisano 27 Sierpień 2018 Autor Share Napisano 27 Sierpień 2018 A to druga strona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kuba269 Napisano 27 Sierpień 2018 Share Napisano 27 Sierpień 2018 XXXXX - z tego co się orientuje nie było zcalonych krzyży . WG. mojej oceny to podróbka co do drugiej odznaki to też nie wygląda najlepiej .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Weteran-39 Napisano 29 Sierpień 2018 Share Napisano 29 Sierpień 2018 Nakładki do krzyża były,jak stosowane nie wiem?Muszą się na ten temat wypowiedzieć znawcy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Weteran-39 Napisano 29 Sierpień 2018 Share Napisano 29 Sierpień 2018 Informacja z tej broszurki str 14 Może wyjaśnienie w opisie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
altpreuss Napisano 30 Sierpień 2018 Share Napisano 30 Sierpień 2018 http://www.ehrenzeichen-orden.de/zweiter-weltkrieg/eisernes-kreuz-1914-1-klasse-mit-wiederholungsspange-1939-fest-verbunden.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.