anemon Napisano 21 Sierpień 2018 Autor Napisano 21 Sierpień 2018 Witam,czy jest ktoś w stanie pomóc w rozczytaniu pocztówek? Bez tłumaczenia. Niestety nie jestem na tyle oswojony z niemieckim by móc sobie z tym poradzić.Pozdrawiam
anemon Napisano 21 Sierpień 2018 Autor Napisano 21 Sierpień 2018 Witam,czy jest ktoś w stanie pomóc w rozczytaniu pocztówek? Bez tłumaczenia. Niestety nie jestem na tyle oswojony z niemieckim by móc sobie z tym poradzić.Pozdrawiam
anemon Napisano 21 Sierpień 2018 Autor Napisano 21 Sierpień 2018 Dodaję link to zdjęć w pełnej rozdzielczości:http://imgur.com/a/kaV1Xk6
anemon Napisano 25 Sierpień 2018 Autor Napisano 25 Sierpień 2018 Wielkie dzięki arklas, odwaliłeś kawał roboty! Jestem Twoim dłużnikiem ;) Czekam jeszcze, aż ktoś rozszyfruje feldposty.
Pytanie
anemon
Witam,
czy jest ktoś w stanie pomóc w rozczytaniu pocztówek? Bez tłumaczenia. Niestety nie jestem na tyle oswojony z niemieckim by móc sobie z tym poradzić.
Pozdrawiam
28 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.