tysiac410 Napisano 17 Lipiec 2018 Autor Share Napisano 17 Lipiec 2018 Witam. Jestem tutaj bardzo świeży na forum.Mam jedno, może głupie pytanie odnośnie wyboru wykrywacza.Będę szukał w kompletnie skalistym podłożu.5-10 cm. ziemi,potem skała.Słyszałem o kłopotach na wysoko zmineralizowanym gruncie, a taka skała to przecież jeden wielki minerał.Jaki sprzęt na takie warunki polecacie?Jakie cewki.Nie chcę zainwestować w coś,co nie zda egzaminu.Za porady z góry dziękuję,wybaczcie,jeśli pytanie jest głupie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
J.H. Napisano 18 Lipiec 2018 Share Napisano 18 Lipiec 2018 Skała nie oznacza z automatu dużej mineralizacji.Zależy jaka skała; to raz.Z doborem wykrywacza trzeba poeksperymentować; to dwaWniosek jest jeden:kup coś popularnego, łatwo sprzedawalnego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
benekpe Napisano 7 Sierpień 2018 Share Napisano 7 Sierpień 2018 Golden Mask z cewką Fighter - ta cewka jest stworzona do takich poszukiwań. Na YT znajdziesz filmiki z porównaniem Fightera z innymi cewkami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.