Hartmann Napisano 18 Sierpień 2002 Autor Napisano 18 Sierpień 2002 Witam!Tak się składa iż w czasie zlotu nie wszyscy pojadą na Czechy - z różnych tak jak i ja powodów.Proponuję w tym czasie wycieczkę do Świdnicy do prywatnego Muzeum Broni,do Stasia Gabrysia.Odpiszcie co sądzicie na ten temat.Hartmann
Gość Napisano 19 Sierpień 2002 Napisano 19 Sierpień 2002 jestem za , ale słyszałem że właściciel miał kłopoty ze zdrowiem na skutek swojego hobby - wykurował się??
akagi Napisano 19 Sierpień 2002 Napisano 19 Sierpień 2002 Leszek ze mna juz o tym oczywiście rozmawiał, ale żeby było jasne : jestem za.Jacek Haber
Gość Napisano 20 Sierpień 2002 Napisano 20 Sierpień 2002 Ja tam wprawdzie nie byłem a na zlocie nie będę, ale wszystkim niezdecydowanym mogę to miejsce z całego serca polecić. Wystarczy, że widziałem zdjęcia i słyszałem relacje kumpli, którzy tam byli. Orgazmu idzie tam dostać na widok tak wspaniałych egzemplarzy broni.
Hartmann Napisano 21 Sierpień 2002 Autor Napisano 21 Sierpień 2002 Po dzisiejszej rozmowie z P.Stanisławem Gabrysiem - właścicielem Muzeum Broni w Świdnicy uprzejmie informuję iż jesteśmy oczekiwani 28 września.Proszę zainteresowanych macantów - a będzie można dotknąć wszystko - o wzięcie pasty BHP coby było się czym doczyścić.Leszek
past Napisano 22 Sierpień 2002 Napisano 22 Sierpień 2002 to przekonuje dodatkowo do wzięcia udziału w zlocie
Gość Napisano 22 Sierpień 2002 Napisano 22 Sierpień 2002 A postrzelać z MG też? Żeby się potem wszystkie sztuki zgadzały ;-))).
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.