AK85 Napisano 4 Lipiec 2018 Autor Napisano 4 Lipiec 2018 Cześć.Leżą sobie na złomie dwa elementy koła. Brak sygnatur. Kojarzycie może od czego mogą być? Wyczytałem na forum wątek że może snopowiązałka czy coś od rolniczej maszyny. Ale może od czegoś innego i warto byłoby uratować od huty? Pozdrawiam!!
AK85 Napisano 4 Lipiec 2018 Autor Napisano 4 Lipiec 2018 Cześć.Leżą sobie na złomie dwa elementy koła. Brak sygnatur. Kojarzycie może od czego mogą być? Wyczytałem na forum wątek że może snopowiązałka czy coś od rolniczej maszyny. Ale może od czegoś innego i warto byłoby uratować od huty? Pozdrawiam!!
Szybki55 Napisano 4 Lipiec 2018 Napisano 4 Lipiec 2018 Witam! Raczej na pewno nie snopowiązałka, żadna inna maszyna rolnicza też Mi do głowy nie przychodzi, ale od czego to jest niech się mądrzejsi w temacie wypowiedzą
AK85 Napisano 4 Lipiec 2018 Autor Napisano 4 Lipiec 2018 no i chyba masz racje. Faktycznie raczej koparka z tego co pogrzebałem w necie. Ale jakbyśmy się mylili to będę wdzięczny za dalsze sugestie.Pozdro!
Pytanie
AK85
Cześć.
Leżą sobie na złomie dwa elementy koła. Brak sygnatur. Kojarzycie może od czego mogą być? Wyczytałem na forum wątek że może snopowiązałka czy coś od rolniczej maszyny. Ale może od czegoś innego i warto byłoby uratować od huty?
Pozdrawiam!!
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.