bibul Posted April 6, 2004 Author Share Posted April 6, 2004 Mam proble ze znaleziskiem !!!! Prosze o pomoc wielkość jakieś 5-6 cm!!! Wykonane z miedzi lub jej pochodnej!!! Do czego ya klamerka słurzyła?? I jak na który wiek moge ja datować??? Za wszelką pomoc dzieki!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 7, 2004 Share Posted April 7, 2004 Jak jest to klamra od kordzika to pewnie od pruskiego??? Bo te głowy lwów.....?? A z jakiego okresu pochodzi może to jeszcze mi powiecie?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Netcom Posted April 7, 2004 Share Posted April 7, 2004 Znalazłem kiedyś kawałek takiej klamerki- do dzisiaj nie wiedzialem jak wyglada całość. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Netcom Posted April 7, 2004 Share Posted April 7, 2004 na skanerze robilem, dlatego tak wyszło. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Netcom Posted April 7, 2004 Share Posted April 7, 2004 tył Link to comment Share on other sites More sharing options...
bibul Posted April 7, 2004 Author Share Posted April 7, 2004 Przedwczoraj odkryłem to pole z brackim!!!Pole mam nadzieje bedzie owocne bo wczoraj przez 15 min wyszło to, klamra pruska i kilka monet!!! No ale zaczeło lać .....Ponawiam pytanie jaki okres??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bibul Posted April 6, 2004 Author Share Posted April 6, 2004 Mam proble ze znaleziskiem !!!! Prosze o pomoc wielkość jakieś 5-6 cm!!! Wykonane z miedzi lub jej pochodnej!!! Do czego ya klamerka słurzyła?? I jak na który wiek moge ja datować??? Za wszelką pomoc dzieki!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Etam Posted April 6, 2004 Share Posted April 6, 2004 Klamra od kordzika jakie nosili oficerowie niemieccy ??Mogę się mylić.Pozdrawiam.Etam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
bibul
Mam proble ze znaleziskiem !!!! Prosze o pomoc wielkość jakieś 5-6 cm!!! Wykonane z miedzi lub jej pochodnej!!! Do czego ya klamerka słurzyła
?? I jak na który wiek moge ja datować??? Za wszelką pomoc dzieki!!!!
7 answers to this question
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.