bassista Napisano 11 Kwiecień 2018 Autor Share Napisano 11 Kwiecień 2018 Ktoś wie jak na dzień dzisiejszy wygląda rycie w Czechach? Chodzi mi o legalną zabawę. Jadę na 3 dni na południe i wziąłbym sprzęt. Ostatnie posty są już dosyć stare, stąd moje pytanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hipolit-O4 Napisano 11 Kwiecień 2018 Share Napisano 11 Kwiecień 2018 voytaz2 tam działał ale zniknął z forum.Mówią że agentura echnicznego premiera" szaleje w Czechach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AoT_Hunter_PL Napisano 11 Kwiecień 2018 Share Napisano 11 Kwiecień 2018 możesz rozszerzyć :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thorgal68 Napisano 23 Kwiecień 2018 Share Napisano 23 Kwiecień 2018 Mieszkam na Slowacji a tu jest jak w Polsce a moze jeszcze gorzej. Czlowiek z wykrywaczem = dzwonimy na policje. Dlatego kopie po zmroku albo wczesnie rano. Ale jak mam troche czasu jade do Czech. Do granic okolo 45km czyli za miedza a tu mozna kopac na LEGALU. Jesli jedziesz na pole przy wiosce to dobrze jest skoczyc do lokalnej karczmy i popytac ludzi. Podpowiedza gdzie mieszka wlasciciel, opowiedza historie gminy a czasami nawet pokaza fajne miejsca. Te najczescie sa przekopane ale zawsze mozna na cos trafic. Standard to monety od czasow Austro-Wegier az po protektorat. Polecam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.