pumpernikiel Napisano 5 Kwiecień 2018 Autor Share Napisano 5 Kwiecień 2018 Wydaje mi się, że jest tu o jedno zero za dużo. Co Wy na to? http://www.olx.pl/oferta/wykrywacz-metali-CID767-IDrYPSf.html#9efdb4c6dfInfo dla zarządców forum głównego: Nie wiem czy mogłem utworzyć taki wątek ale skłoniło mnie do tego zamknięcie Allegro greatest hits vol.40Jeżeli coś jest nie tak to proszę o zamknięcie i podanie dokładnej przyczyny. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gniewkos Napisano 6 Kwiecień 2018 Share Napisano 6 Kwiecień 2018 Nie rozumiem dla czego za dużo? Chce gość za niego 2900 to chce, może chcieć nawet milion... według niego może to cena rabatowa kto wie....Jest gdzieś taki wątek, olx vel tablica czy jakoś tak...pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
magdamaciek Napisano 6 Kwiecień 2018 Share Napisano 6 Kwiecień 2018 Tosz generalnie na forum cenowanie" jest slabo wygodne... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.