Taryfiarz Napisano 4 Kwiecień 2018 Autor Napisano 4 Kwiecień 2018 Witam, znalazłem taki okrąg z jakimiś napisami, których nie mogę odszyfrować. Okrąg jest wykonany jak się domyślam z miedzi z domieszką mosiądzu. Szukałem w całym internecie jednak nic nie znalazłem, może ktoś z Was wie co to może być?
Taryfiarz Napisano 4 Kwiecień 2018 Autor Napisano 4 Kwiecień 2018 Witam, znalazłem taki okrąg z jakimiś napisami, których nie mogę odszyfrować. Okrąg jest wykonany jak się domyślam z miedzi z domieszką mosiądzu. Szukałem w całym internecie jednak nic nie znalazłem, może ktoś z Was wie co to może być?
rejtan32 Napisano 20 Listopad 2018 Napisano 20 Listopad 2018 Ten przedmiot to emblemat ze starego silnika spalinowego ursus
Pytanie
Taryfiarz
Witam, znalazłem taki okrąg z jakimiś napisami, których nie mogę odszyfrować. Okrąg jest wykonany jak się domyślam z miedzi z domieszką mosiądzu. Szukałem w całym internecie jednak nic nie znalazłem, może ktoś z Was wie co to może być?
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.