Szefo Posted April 6, 2004 Author Share Posted April 6, 2004 12h SB6h V9 i 3h 19 32wszystko wiem, czeska, tylko na 3h pod 32 jest jeszcze wybita kropka, czy to oznacza ponowną elaborację łuski?teraz na trochę muszę zniknąć:) pozdrSzefo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szefo Posted April 6, 2004 Author Share Posted April 6, 2004 12h SB6h V9 i 3h 19 32wszystko wiem, czeska, tylko na 3h pod 32 jest jeszcze wybita kropka, czy to oznacza ponowną elaborację łuski?teraz na trochę muszę zniknąć:) pozdrSzefo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaro5 Posted April 6, 2004 Share Posted April 6, 2004 Tak, kropka oznacza powtórna elaborację (system przejęty z znakowania austro-węgierskiego)Pozdr Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaro5 Posted April 15, 2004 Share Posted April 15, 2004 Regulaminy przewidywały wykorzystanie łuski 4 razy, czyli produkcje fabryczna i 3 razy elaborację.Nawet jeśli łuska nie wykazywała oznak zmęczenia materiału kolejna (to była by juz 5 elaboracja)była zabronionaPozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
Szefo
6h V
9 i 3h 19 32
wszystko wiem, czeska, tylko na 3h pod 32 jest jeszcze wybita kropka, czy to oznacza ponowną elaborację łuski?
teraz na trochę muszę zniknąć:)
pozdr
Szefo
3 answers to this question
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.