Szefo Napisano 6 Kwiecień 2004 Autor Share Napisano 6 Kwiecień 2004 12h SB6h V9 i 3h 19 32wszystko wiem, czeska, tylko na 3h pod 32 jest jeszcze wybita kropka, czy to oznacza ponowną elaborację łuski?teraz na trochę muszę zniknąć:) pozdrSzefo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szefo Napisano 6 Kwiecień 2004 Autor Share Napisano 6 Kwiecień 2004 12h SB6h V9 i 3h 19 32wszystko wiem, czeska, tylko na 3h pod 32 jest jeszcze wybita kropka, czy to oznacza ponowną elaborację łuski?teraz na trochę muszę zniknąć:) pozdrSzefo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jaro5 Napisano 6 Kwiecień 2004 Share Napisano 6 Kwiecień 2004 Tak, kropka oznacza powtórna elaborację (system przejęty z znakowania austro-węgierskiego)Pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jaro5 Napisano 15 Kwiecień 2004 Share Napisano 15 Kwiecień 2004 Regulaminy przewidywały wykorzystanie łuski 4 razy, czyli produkcje fabryczna i 3 razy elaborację.Nawet jeśli łuska nie wykazywała oznak zmęczenia materiału kolejna (to była by juz 5 elaboracja)była zabronionaPozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
Szefo
6h V
9 i 3h 19 32
wszystko wiem, czeska, tylko na 3h pod 32 jest jeszcze wybita kropka, czy to oznacza ponowną elaborację łuski?
teraz na trochę muszę zniknąć:)
pozdr
Szefo
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.