adrian950 Napisano 9 Luty 2018 Autor Share Napisano 9 Luty 2018 Szukamy, a gdy znajdziemy należy ładnie się pochwalić i zrobić zdjęcia.. no właśnie, Jaki preferujecie sprzęt do fotografowania swoich znajdkówRóżne techniki jak i sprzęty wraz ze zdjęciami efektu konieczne !Osobiscie szukam apartu + sprzęt do makra.. ale kto doświadczony może wskazać drogę ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Senemedar Napisano 12 Luty 2018 Share Napisano 12 Luty 2018 Do makro i jeszcze bliżej bardzo dobrze się nadaje Sony t100 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mondeo742 Napisano 12 Luty 2018 Share Napisano 12 Luty 2018 Osobiście używam aparatu Samsung WB 100.Przykład fotki bez żadnej obróbki graficznej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RESTY Napisano 13 Luty 2018 Share Napisano 13 Luty 2018 Na szybko to preferuje to co mam pod ręka czyli zwykłego smartfona sony :)Bo najlepszy aparat jest ten który mamy przy sobie w odpowiedniej chwili ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vis1939 Napisano 13 Luty 2018 Share Napisano 13 Luty 2018 W teren dobry kompakt w zupełności wystarczy, np Sony DSC-RX100. Długo używałem starego kompaktu Olympusa który mieścił się w paczkę po fajkach.Jak zdechł kupiłem lustrzankę której zwykle nie biorę bo duża i ciąży.Więc paradoksalnie zrobiłem regres bo foty strzelam telefonem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.