anemon Napisano 6 Styczeń 2018 Autor Napisano 6 Styczeń 2018 Witam,potrzebuję pomocy z identyfikacją tegoż aluminiowego kubka. Średnica 8cm, wysokość 8 cm. Rączka nitowana. Z tyłu sygnatury:MT w trójkącieF lll13/8 lt
kolczyk96 Napisano 10 Luty 2018 Napisano 10 Luty 2018 Wracam do tematu.Panowie! Pomóżcie! Ja już przestałem piec kaczkę w tej mojej starejbrytfannie , bo w myśl nowej ustawy o ochronie zabytków to jeżeli się przypali no to do pudła! Za niszczenie zabytków! A o przypalonej kaczce już nie wspomnę. A może to nie zabytek? I można tego kaczora spokojnie przypalać , bez konsekwencji?Pozdrawiam!Marek.
anemon Napisano 6 Styczeń 2018 Autor Napisano 6 Styczeń 2018 Witam,potrzebuję pomocy z identyfikacją tegoż aluminiowego kubka. Średnica 8cm, wysokość 8 cm. Rączka nitowana. Z tyłu sygnatury:MT w trójkącieF lll13/8 lt
anemon Napisano 12 Styczeń 2018 Autor Napisano 12 Styczeń 2018 Podbijam jeszcze raz. Nikt nigdy nie spotkał się z takimi sygnaturami?
kolczyk96 Napisano 13 Styczeń 2018 Napisano 13 Styczeń 2018 Witam!Takie cudo widnieje na mojej aluminiowej brytfannie. Niestety też nie mogę ustalić producenta. Brytfanna ma minimum 60 lat.Pozdrawiam!Marek.
Pytanie
anemon
Witam,
potrzebuję pomocy z identyfikacją tegoż aluminiowego kubka. Średnica 8cm, wysokość 8 cm. Rączka nitowana. Z tyłu sygnatury:
MT w trójkącie
F lll1
3/8 lt
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.