wo68 Napisano 3 Styczeń 2018 Autor Share Napisano 3 Styczeń 2018 Proszę tylko o pomoc ,lub porady, walczę z nim i z instrukcją Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wo68 Napisano 3 Styczeń 2018 Autor Share Napisano 3 Styczeń 2018 Proszę o pomoc użytkowników tej nawigacji ,nie mogę go uruchomić ,nie łapie satelit ,nie mogę ustawić ,godziny ani dnia ,nie mam kabla ,może ktoś pomoże go ustawić ,albo naprawić . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 3 Styczeń 2018 Share Napisano 3 Styczeń 2018 Że tak zapytam - z bateriami wszystko ok? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mietek Napisano 3 Styczeń 2018 Share Napisano 3 Styczeń 2018 Instrukcje sa na internecie, poszukaj, plik pdf.Na youtube tez byly filmiki.Nie rozuumiem, czy nie startuje, czy nie lapie satelit?Jak odpalasz pierwszy raz, po jakims czasie, lub w miejscu zupelnie innym niz poprzednie to lapanie satelitow trwa parenascie minut, albo i wiecej. Czyli wystaw go na jakies 30 min w miejscu gdzie masz widoczne satelity (balkon moze nie wystarczyc).Potem to juz lapie satelity szybko, ale wczesniej trzeba odczekac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wo68 Napisano 3 Styczeń 2018 Autor Share Napisano 3 Styczeń 2018 Był na otwartej przestrzeni nawet godzinę i lepiej ,i nie łapie satelit ,dlatego proszę o pomoc osoby które mają taki GPS . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wo68 Napisano 3 Styczeń 2018 Autor Share Napisano 3 Styczeń 2018 Baterie nowe ,nie znalazłem serwisu do naprawy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 3 Styczeń 2018 Share Napisano 3 Styczeń 2018 Może masz załączoną symulację. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wo68 Napisano 4 Styczeń 2018 Autor Share Napisano 4 Styczeń 2018 Jeśli chodzi o funkcje demonstracyjną to jest wyłączona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mietek Napisano 4 Styczeń 2018 Share Napisano 4 Styczeń 2018 Mam takiego, model H (zolty), plus 2 zielone (Summit i Vista).Tak jak pisalem, instrukcje sa na internecie, nphttp://static.garmincdn.com/pumac/eTrexH_OwnersManual.pdfWrzuc w googleGarmin etrex h pdflub etrex h personal navigator manualNie mialem z nimi problemu, poza pierwszym odpaleniem, oraz zmiana rejonu. Mimo ze widzi satelity podaje nadal bledne wspolrzedne, trzeba odczekac.Na youtube masz parenascie filmikow na jego temat, wpiszetrex h garminCzy masz opcje SATELITE LOCATOR ON?Problemy, Vista, ale pewno to bedzie to samo co w Hhttps://www.ifixit.com/Wiki/Garmin_eTrex_Vista-H_TroubleshootingTutaj masz jak zresetowac serie Hhttp://www.youtube.com/watch?v=bVGIS5VEfZAPost został zmieniony ostatnio przez moderatora Czlowieksniegu 15:29 04-01-2018 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wo68 Napisano 4 Styczeń 2018 Autor Share Napisano 4 Styczeń 2018 Instrukcje to ja mam ,i robię wszystko zgodnie z instrukcją ,jeden z forumowiczów poradził żeby aktualizować oprogramowanie ale ja nie mam tego kabelka . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wo68 Napisano 4 Styczeń 2018 Autor Share Napisano 4 Styczeń 2018 po uruchomieniu cały czas pokazuj WAT...LOCATIG SATELLITES Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
IdeL Napisano 4 Styczeń 2018 Share Napisano 4 Styczeń 2018 Chyba raczej wait".Czyli masz czekać na zalogowanie najbliższych satelitów.Jakiś czas temu naprawiałem magnetometr z wbudowanym GPSem. Przy pochmurnej pogodzie potrafił logować 10 minut. Po prostu skończył dopiero jak już nic więcej nie znalazł.Próbowałeś go uruchamiać na dworze? Czy tylko w mieszkaniu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wo68 Napisano 5 Styczeń 2018 Autor Share Napisano 5 Styczeń 2018 OJ POLEŻAŁ TROCHĘ NA DWORZE. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wo68 Napisano 8 Styczeń 2018 Autor Share Napisano 8 Styczeń 2018 To może inaczej czy dane w tej nawigacji same się powinny zaktualizować przy uruchomieniu ,czyli współrzędne geograficzne i aktualny czas ,czy te wartości trzeba ustawić wcześniej np. ręcznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.