sanczopanczagt Napisano 18 Listopad 2017 Autor Share Napisano 18 Listopad 2017 Witam. Jak w temacie , czy któryś z kolegów miał do czynienia z tą cewką ? Zakupiłem używke okazyjnie jako zamiennik dla elipsy dd 18.75 kHz . Z góry dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sanczopanczagt Napisano 20 Listopad 2017 Autor Share Napisano 20 Listopad 2017 Odświeżam . Nikt z forum nie miał do czynienia z tą cewką ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nova Napisano 31 Grudzień 2017 Share Napisano 31 Grudzień 2017 A co Ciebie interesuje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sanczopanczagt Napisano 6 Styczeń 2018 Autor Share Napisano 6 Styczeń 2018 Witam. Jestem już po paru wypadach z tą cewką i w sumie jak narazie jestem zadowolony z jej działania , zasięg jest naprawdę przyzwoity , wykonanie też solidne. Chodząc na 4 tonach nie mogłem się połapać w sygnalach lecz na 99 to już inna bajka , ta cewka wymaga użycia 99 tonów. Minusem jest fakt że po paru godzinach w terenie ręka odmawia posłuszeństwa . Reasumując za tą cenę ( ja zapłaciłem 300 zł z przesyłką za używaną w B.dobrym stanie ) to bardzo dobra alternatywa dla oryginalnych cewek.Kolego nova jeśli miałeś do czynienia z ta cewką to napisz kilka słów co o niej myślisz . Pozdrawiam Tadek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.