shadee Napisano 6 Kwiecień 2004 Autor Napisano 6 Kwiecień 2004 Jak w temacie a tu link:http://kiosk.onet.pl/art.html?NA=1&ITEM=1157712&KAT=239
shadee Napisano 6 Kwiecień 2004 Autor Napisano 6 Kwiecień 2004 Martwi mnie jednak to , że polacy nadal są tacy naiwni :(
beaviso Napisano 6 Kwiecień 2004 Napisano 6 Kwiecień 2004 A mnie szlag trafia jak widzę polski naród masowo przyzwalający na zbliżony proceder - dawanie w łapę samozwańczym parkingowym".Podchodzi menel, pyta: Popilnować samochodziku?", a ludzie (z obawy o lakier???) wciskają mu 2 zł, zamiast przegnać precz.Doszło do tego (widziałem w niedzielę), że zamiast menela był osobnik lat ok. 30, opalony(!), w obuwiu sportowym. Wyjeżdżający z placu (żaden tam parking nawet) samochód podjechał do cwaniaka, który wcale nie był nim nawet zainteresowany (!), a rączka przekazała jakąś monetkę do rączki... Rzygać się chce. Zamiast potępiać - przyzwalają, ba - napędzają!!!Podobnie jest z tymi żebrakamicwaniakami, a także z... lekarzami!
shadee Napisano 6 Kwiecień 2004 Autor Napisano 6 Kwiecień 2004 Taka to już Polska rzeczywistość sami cwaniacy i kombinatorzy . Szkoda tylko , że zamiat kombinować co zrobić ,żeby żyło się wszystkim lepiej przyczyniają się do pogłębienia nędzy i nieciekawej o polakach opini.A swoją drogą Polak - Cwaniak to już w ubiegłym wieku był słynny w Europie.
Gość Napisano 6 Kwiecień 2004 Napisano 6 Kwiecień 2004 Też widziałem takiego. Brudny, śmierdzący, ale wyciągnał komórkę, zadzwonił i powiedział: Kochanie, za godzinę będę w domku. Odgrzej obiad. ;-)pozdro
aro333 Napisano 6 Kwiecień 2004 Napisano 6 Kwiecień 2004 Moze OT ale od zawsze mnie to wq....o i w sumie nie daje za parking jak jest miasta.Najwieksze przegiecie spotkalem w tamtym roku w Piszu , tragedia co pol metra koles chcacy popilnowac auta.Co ciekawe po zmianie miejsca to samo.Po powrocie do domu napisalem maila do urzedu miasta , ze takie cos bedzie im ciut turystow odstraszac ale nawet odzewu nie bylo.Dla mnie tragedia i tyle
drhaja Napisano 7 Kwiecień 2004 Napisano 7 Kwiecień 2004 beaviso - z całym szacunkiem - odwal się od lekarzy OK ? Może podaj swój zawód to jakoś śmiesznie" skomentuje....Z pozdrowieniami dla Wszystkich drHaja
sanshin Napisano 8 Kwiecień 2004 Napisano 8 Kwiecień 2004 wiecie co niedziwota ze nas w uni posztrzegaja jak postrzegają.Przeciez to jest ewidentna BEZCZELNOŚC!!!BRAK MI SŁOW(NIE CHCE KLĄĆ).PZDRSanshin
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.