Arseon Napisano 12 Październik 2017 Autor Napisano 12 Październik 2017 Witam , mam wielką prośbę , czy orientujecie się koledzy z jakiego okresu i kraju pochodzi ten wyrób , za wszelkie sugestie będę wdzięczny , pozdrawiam
Arseon Napisano 12 Październik 2017 Autor Napisano 12 Październik 2017 pierwsza litera wygląda na rosyjskie P , może jest tak że 583 jest nabite z jednej strony a litery można czytać z drugiej jako ICU ?
Arseon Napisano 12 Październik 2017 Autor Napisano 12 Październik 2017 obok 583 po prawej zdaje się że jest jakiś symbol , coś ala głowa psa , albo tak mi się udzieliło ;)
Gniewkos Napisano 12 Październik 2017 Napisano 12 Październik 2017 Jakieś komunistyczne złoto ze związku radzieckiego, odpowiednik 14 karatówPozdro
Arseon Napisano 13 Październik 2017 Autor Napisano 13 Październik 2017 dzięki serdeczne ,też podobnie kombinowałem
Pytanie
Arseon
Witam , mam wielką prośbę , czy orientujecie się koledzy z jakiego okresu i kraju pochodzi ten wyrób , za wszelkie sugestie będę wdzięczny , pozdrawiam
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.