miggi1 Napisano 3 Październik 2017 Autor Napisano 3 Październik 2017 Znalazłem na złomie (nie mój klimat) ale jeżeli są od czegoś interesującego to wezmę więc proszę o identyfikacje.Wysokość koła około 70-80 cm, felga odlew, opona pełna guma, oś około 130 cm szerokości wewnątrz. Więcej fotek mogę podesłać na mejla
miggi1 Napisano 3 Październik 2017 Autor Napisano 3 Październik 2017 warto kupić taką oś ?? ktoś palnikiem (nie wiem kiedy odciął zębatkę napędzającą")
MrCruise Napisano 3 Październik 2017 Napisano 3 Październik 2017 ktoś pewnie przerobił to na elementy wozu lub wózka na prywatne potrzeby,jak masz brać to same koła,zawsze warto uchronić przed hutą,ale co do ceny to nie podpowiem
predi888 Napisano 3 Październik 2017 Napisano 3 Październik 2017 generalnie nie jest to nić szczególnego ani rzadkiego ale może kupca znajdziesz, myślę że jedno koło waży gdzieś 40-60kg x cena złomu...
Pytanie
miggi1
Znalazłem na złomie (nie mój klimat) ale jeżeli są od czegoś interesującego to wezmę więc proszę o identyfikacje.
Wysokość koła około 70-80 cm, felga odlew, opona pełna guma, oś około 130 cm szerokości wewnątrz. Więcej fotek mogę podesłać na mejla
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.