kuba269 Napisano 30 Październik 2017 Autor Napisano 30 Październik 2017 Witaj na Facebook nie jestem , Gratuluję zbioru!!! Wklejaj kolego wklejaj fotki niech inni też dostrzegą piękno w tych niepozornych blaszkach. Niestety żadnej wiadomości od Ciebie prywatnej nie otrzymałem napisz mi na agnieszka.laszewska@vp.pl . Ostatnio zdobyłem ciekawe dokumenty z Lwowa o psich opłatach.
kuba269 Napisano 30 Październik 2017 Autor Napisano 30 Październik 2017 A tak serio to myślałem że tylko ja jestem tak ciekawie nakręcony na psie numerki ale widzę że nie jestem sam. Pozdrawiam kolegę
Jurek Szpurek Napisano 30 Październik 2017 Napisano 30 Październik 2017 U nas takich jak ja jest okolo 20-30 osob... We Lwowie chyba 5-6
kuba269 Napisano 30 Październik 2017 Autor Napisano 30 Październik 2017 U nas w Polsce takich prawdziwych zbieraczy z tego co ja znam jest 5-7 reszta niestety się ,, nie ujawnia ,, . Piszę tutaj o prawdziwych zbieraczach co mają grubo ponad kilka setek psich identyfikatorów. Tych mniejszych ,, lokalnych'' zbieraczy jest znacznie więcej.
kuba269 Napisano 30 Październik 2017 Autor Napisano 30 Październik 2017 Wrzuć więcej fotek to pooglądam z chęcią , myślę że inni też są ciekawi co tam jeszcze ciekawego posiadasz .
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.