norman04 Napisano 4 Wrzesień 2017 Autor Share Napisano 4 Wrzesień 2017 Witam.Poprzestawiałem ustawienia na programach ,te kreseczki i nie pamiętam jak było wcześniej.Można to jakoś naprawić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ginerus Napisano 5 Wrzesień 2017 Share Napisano 5 Wrzesień 2017 Tak zrób reset. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
norman04 Napisano 5 Wrzesień 2017 Autor Share Napisano 5 Wrzesień 2017 Reset nie chce działać.Na czwartym programie zrobiłem tak, że wszystkie kreski mam zaznaczone i po robieniu resetu nic się nie zmienia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
k-szela Napisano 9 Wrzesień 2017 Share Napisano 9 Wrzesień 2017 menu + select i trzymając załącz wykrywacz czyli power, jak tak zrobisz musi się zresetować:) Miałem 705 i 30 i działało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.