jan27 Napisano 18 Sierpień 2017 Autor Share Napisano 18 Sierpień 2017 Witam, może ktoś trafił na zdjęcia magazynów firmy OLEX Deutsche Benzin und Petroleum, mieszczących się przy ulicy Swojczyckiej we Wrocławiu. Trafiła mi się mapka Gewerbepolizeilich gepruft z 1937 roku i chciałbym zobaczyć jak to wyglądało. Szukam i szukam...Będę wdzięczny za pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jan27 Napisano 18 Sierpień 2017 Autor Share Napisano 18 Sierpień 2017 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
odkrywczy23 Napisano 22 Sierpień 2017 Share Napisano 22 Sierpień 2017 Niestety nie, ale wydaje mi się , że mogą coś mieć w Archiwum Miejskim. Byłem w szoku ostatnio jak dużo fotografii z tamtego okresu mają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jan27 Napisano 29 Sierpień 2017 Autor Share Napisano 29 Sierpień 2017 Ok dzięki. Co do Archiwum - każdy może uzyskać do niego dostęp? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 29 Sierpień 2017 Share Napisano 29 Sierpień 2017 W zasadzie tak... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.