anemon Napisano 19 Czerwiec 2017 Autor Napisano 19 Czerwiec 2017 Takie oto znalezisko. Na pierwszy rzut oka przypomina gąsienice bądź jej element ale nie chce mówić głupot. Wymiary 8x8cm wysokość 2cm. Jeżeli jest możliwość proszę o jakiekolwiek informacje chociaż wiem, że może być to niemożliwe.
pawel_breslau Napisano 2 Sierpień 2017 Napisano 2 Sierpień 2017 Z czego to coś jest wykonane? Mi się wydaje, że jest to swego rodzaju blacha, a gąsienice nie były z czegoś takiego wykonywane. Więc na moje oko nie jest to element gąsienicy. Pozdrawiam.Paweł
anemon Napisano 2 Sierpień 2017 Autor Napisano 2 Sierpień 2017 Obecnie tego przy sobie nie mam ale z tego co pamiętam to biło na typowe żelazo. Na środku jest swego rodzaju okrągły otwór o średnicy około 2 cm. Niestety coś na co było to nałożone jest ułamane i siedzi twardo w środku. Załączam zdjęcie z prowizorycznym obrysem.
anemon Napisano 19 Czerwiec 2017 Autor Napisano 19 Czerwiec 2017 Takie oto znalezisko. Na pierwszy rzut oka przypomina gąsienice bądź jej element ale nie chce mówić głupot. Wymiary 8x8cm wysokość 2cm. Jeżeli jest możliwość proszę o jakiekolwiek informacje chociaż wiem, że może być to niemożliwe.
Pytanie
anemon
Takie oto znalezisko. Na pierwszy rzut oka przypomina gąsienice bądź jej element ale nie chce mówić głupot. Wymiary 8x8cm wysokość 2cm. Jeżeli jest możliwość proszę o jakiekolwiek informacje chociaż wiem, że może być to niemożliwe.
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.