reyer8 Napisano 5 Czerwiec 2017 Autor Napisano 5 Czerwiec 2017 WitamProsze o ID , jednostka, rok,stopień ,może region niemiec tzn czy prusy czy inny rejon itpDziekuje
reyer8 Napisano 5 Czerwiec 2017 Autor Napisano 5 Czerwiec 2017 WitamProsze o ID , jednostka, rok,stopień ,może region niemiec tzn czy prusy czy inny rejon itpDziekuje
reyer8 Napisano 5 Czerwiec 2017 Autor Napisano 5 Czerwiec 2017 poszukałem i niby 133 to 9 królewski saxoński piechota czy to jest to ?
tyfus Napisano 5 Czerwiec 2017 Napisano 5 Czerwiec 2017 na marginesie (nie czepiam się tylko wyjaśniam): pagony to bardziej kojarzą się z armią carską (w porywach: rosyjską)a w pozostałych - bezpiecznie i apolitycznie: naramienniki.http://pl.wikipedia.org/wiki/Naramiennik
reyer8 Napisano 5 Czerwiec 2017 Autor Napisano 5 Czerwiec 2017 zacytuje Tyfusa,,,,,,,,,,,,,pomagasz czy kasztanisz:) wiec do rzeczy....kazdy wie o co chodzi,,,pytanie bylo jaka jednostka,okres itdPozdrawiam
tyfus Napisano 5 Czerwiec 2017 Napisano 5 Czerwiec 2017 i ??ja wyjaśniłem terminologię... a jeżeli o pozostałe - to szukasz spięcia?Nasze Forum jest nastawione na jakość... nie na : bylejakośćnie musisz się z tym zgadzać, ale też nie musisz szukać zaczepek...starałem się wyjaśnić...
Pytanie
reyer8
Prosze o ID , jednostka, rok,stopień ,może region niemiec tzn czy prusy czy inny rejon itp
Dziekuje
9 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.