marguz2 Posted April 19, 2017 Author Posted April 19, 2017 Witam, ostatnio wyszło coś takiego, materiał aluminium, fahrgestell nr 340086, z tłumacza wiem że podwozie", ale ktoś może kojarzyć z czego, jakieś sugestie? Na drugiej stronie jeszcze napis chyba mannchaft - nie do końca czytelny. rozmiar 7x2cm
marguz2 Posted April 19, 2017 Author Posted April 19, 2017 Witam, ostatnio wyszło coś takiego, materiał aluminium, fahrgestell nr 340086, z tłumacza wiem że podwozie", ale ktoś może kojarzyć z czego, jakieś sugestie? Na drugiej stronie jeszcze napis chyba mannchaft - nie do końca czytelny. rozmiar 7x2cm
marguz2 Posted April 19, 2017 Author Posted April 19, 2017 Dzięki za szybką odpowiedź, absolutnie nie skojarzyłem, a 30cm obok wyjąłem nawet mały kluczyk ;)
Question
marguz2
Witam,
ostatnio wyszło coś takiego, materiał aluminium, fahrgestell nr 340086, z tłumacza wiem że podwozie", ale ktoś może kojarzyć z czego, jakieś sugestie? Na drugiej stronie jeszcze napis chyba mannchaft - nie do końca czytelny. rozmiar 7x2cm
4 answers to this question
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.