marguz2 Napisano 19 Kwiecień 2017 Autor Napisano 19 Kwiecień 2017 Witam, ostatnio wyszło coś takiego, materiał aluminium, fahrgestell nr 340086, z tłumacza wiem że podwozie", ale ktoś może kojarzyć z czego, jakieś sugestie? Na drugiej stronie jeszcze napis chyba mannchaft - nie do końca czytelny. rozmiar 7x2cm
marguz2 Napisano 19 Kwiecień 2017 Autor Napisano 19 Kwiecień 2017 Witam, ostatnio wyszło coś takiego, materiał aluminium, fahrgestell nr 340086, z tłumacza wiem że podwozie", ale ktoś może kojarzyć z czego, jakieś sugestie? Na drugiej stronie jeszcze napis chyba mannchaft - nie do końca czytelny. rozmiar 7x2cm
marguz2 Napisano 19 Kwiecień 2017 Autor Napisano 19 Kwiecień 2017 Dzięki za szybką odpowiedź, absolutnie nie skojarzyłem, a 30cm obok wyjąłem nawet mały kluczyk ;)
Pytanie
marguz2
Witam,
ostatnio wyszło coś takiego, materiał aluminium, fahrgestell nr 340086, z tłumacza wiem że podwozie", ale ktoś może kojarzyć z czego, jakieś sugestie? Na drugiej stronie jeszcze napis chyba mannchaft - nie do końca czytelny. rozmiar 7x2cm
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.