Kot2016 Napisano 16 Kwiecień 2017 Autor Share Napisano 16 Kwiecień 2017 Witam, po półrocznym zastanawianiu się nad zakupem nowego sprzętu,po przeczytaniu wszystkiego co było dostępne w necie na temat wykrywaczy kupiłem Garrett At Pro. Dziś byłem pierwszy raz w terenie,taki krótki wypad dla spalenia zbędnych kalorii. Pierwsze strojenie do gruntu wszystko ładnie pięknie do momentu gdy zmieniłem miejsce. Kolejne strojenie do gruntu i brak jakichkolwiek zmian. Przechodziłem z lasu na pole z pola na łąki... itd. Nic się nie zmienia. Nie chcę panikować dlatego zwracam się do was z pytaniem: czy to normalne że podczas strojenie do gruntu/ automatyczny balans gruntu wykrywacz nie reaguje?? Nic się nie zmienia. Dla pewności przeszedłem ok kilometra dalej, przywróciłem ustawienia fabryczne,kolejna próba dostrojenia do gruntu i nic. Zero zmian. To normalne czy kupiłem trefny sprzęt?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kot2016 Napisano 17 Kwiecień 2017 Autor Share Napisano 17 Kwiecień 2017 karolsawiak Sprzęt sztuka nówka,cewka oryginalna.... temat można zamknąć. Wszystko jest tak jak trzeba. Spanikowałem trochę,dziś byłem jeszcze raz na krótkim wypadzie i gra gitara. pozdrawiam!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.