bolsik Napisano 3 Kwiecień 2017 Autor Share Napisano 3 Kwiecień 2017 Witam ostatnio znalazłem na łące coś takiego.... płytko pod ziemią... z jednej strony orzełek a z drugiej napis widać że nie jest kompletne... dość ciężkie jak by ołów.....ENEBECK. tak chyba jest tu napisane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 3 Kwiecień 2017 Share Napisano 3 Kwiecień 2017 A/ Opanuj Działy.B/ Zapałki- 42 szt.C/ Słabe, może, mam okulary, ale to plomba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bolsik Napisano 4 Kwiecień 2017 Autor Share Napisano 4 Kwiecień 2017 Przepraszam że zły dział ale to moje pierwsze kroki na forum i na wykopkach i moja wiedza jest znikoma... dlatego umieściłem w tamtym dziale... ale teraz już będę przykładać się bardziej do forum.Dziękuje bardzo za odpowiedź ;)PozdrawiamGrzesiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.