armando86 Napisano 21 Marzec 2017 Autor Share Napisano 21 Marzec 2017 Witam. Czy to jest guzik wz 1928? 22 mm z tyłu raczej brak sygnatur. Bardzo proszę o więcej info na temat tego guzika znajdowałem na buttonarium podobne ale nie identyczne do mojego. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
armando86 Napisano 21 Marzec 2017 Autor Share Napisano 21 Marzec 2017 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
armando86 Napisano 28 Marzec 2017 Autor Share Napisano 28 Marzec 2017 dorzucam lepsze foty orzełka może teraz będzie łatwiej zidentyfikować? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
armando86 Napisano 28 Marzec 2017 Autor Share Napisano 28 Marzec 2017 b Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sqr Napisano 28 Marzec 2017 Share Napisano 28 Marzec 2017 może napisz o co ci dokładnie chodzi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
armando86 Napisano 28 Marzec 2017 Autor Share Napisano 28 Marzec 2017 sqr jasno zadałem pytanie czy to jest guzik wz 1928 bo nie jestem pewny mam kilka z sygnałem.które bez problemu zidentyfikowałem z tym mam problem i proszę o pomoc.A Twój post w żaden sposób mi nie pomaga i nic nie wnosi do tematu.pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sqr Napisano 29 Marzec 2017 Share Napisano 29 Marzec 2017 Dzieciaki z czym masz problem ??? Co ci w tym guziku sprawia problem ?? Google ci zbanowali ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
armando86 Napisano 29 Marzec 2017 Autor Share Napisano 29 Marzec 2017 sqr a Ty dostałeś bana na pomaganie? jeżeli nie pomagasz w id to czemu się udzielasz w tym temacie? dziwie się że nie dostałeś kartki bo należy się Tobie jak mało komu. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
armando86 Napisano 29 Marzec 2017 Autor Share Napisano 29 Marzec 2017 a jak jesteś taki kozak" to pokaż nam wszystkim że bardzo szybko można znaleźć w internecie taki sam guzik jak mój z dokładnie takim samym uszkiem". Bo jak na razie tylko gadasz i nic nie wnosisz do id. Ja http://www.buttonarium.eu/ wpisałem w opcje wyszukiwania, Polska, guzik z orzełkiem, zaznaczyłem 22 mm i bez sygnatur i nie znalazłem tam żadnego guzika który by był taki jak mój. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.