Kot2016 Napisano 12 Marzec 2017 Autor Share Napisano 12 Marzec 2017 Witam,znalazłem dziś trzy guziczki. Dwa z nich udało mi się zidentyfikować,na samym dole zdjęcia prawdopodobnie ,,guzik gładki carski na samej górze ,,guzik carski z dwugłowym orłem" (jeżeli mylę się co do identyfikacji tych dwóch guzików to proszę o poprawienie mnie) . Zostaje środkowy guzik płaski z dziwnym zdobieniem (awers) rewers bez sygnatur. Czy jest to także guzik carski wojskowy??? Guziki znalazłem w tym samym miejscu w niedużej odległości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kot2016 Napisano 12 Marzec 2017 Autor Share Napisano 12 Marzec 2017 Zdjęcie nr 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kot2016 Napisano 12 Marzec 2017 Autor Share Napisano 12 Marzec 2017 zdjęcie nr 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kot2016 Napisano 12 Marzec 2017 Autor Share Napisano 12 Marzec 2017 Zdjęcie nr 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.