Atrap Napisano 5 Marzec 2017 Autor Napisano 5 Marzec 2017 Witam!Kupiłem jakiś czas temu szabelkę.Fajne cacko.Ale niestety nie mogę dojść co to za oznaczenia na jelcu.R.A.F.13. 8.Batt. N.17Pewnie jakiś regiment.Ale który?Może ktoś potrafi rzucić światło na tę kwestię :)
Korabkow Napisano 5 Marzec 2017 Napisano 5 Marzec 2017 13 rezerwowy pułk artylerii pieszej 8 bateria broń nr 17, stacjonował w Ulm-Breisach.
Atrap Napisano 7 Marzec 2017 Autor Napisano 7 Marzec 2017 Dziękuję kolego za szybką i rzeczową odpowiedź. :)Pozdrawiam!
lukabi Napisano 9 Kwiecień 2017 Napisano 9 Kwiecień 2017 Witam i proszę o pomoc w ustaleniu oznaczeń, mianowicie: xxxxxxxBardzo proszę o udzielenie informacji na maila lukabi@xxxxx.żartysobierobisz.plPozdrawiamŁukasz--------------------------a ty tak od urodzenia samolub jesteś, czy z wiekiem to przyszło?polecam regulamin Forum, regulamin działu - do przeczytania.Post został zmieniony ostatnio przez moderatora tyfus 20:27 09-04-2017
Pytanie
Atrap
Witam!
Kupiłem jakiś czas temu szabelkę.
Fajne cacko.
Ale niestety nie mogę dojść co to za oznaczenia na jelcu.
R.A.F.13. 8.Batt. N.17
Pewnie jakiś regiment.
Ale który?
Może ktoś potrafi rzucić światło na tę kwestię :)
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.