samter Napisano 20 Luty 2017 Autor Napisano 20 Luty 2017 Witam, proszę o pomoc w ustaleniu, z jakiego okresu pochodzi bańka ze zdjęć. Sygnowana jak na załączonych zdjęciach. Pojemność - na oko 5l. Przepraszam za jakość zdjęć - mogę zrobić lepsze.
samter Napisano 20 Luty 2017 Autor Napisano 20 Luty 2017 Witam, proszę o pomoc w ustaleniu, z jakiego okresu pochodzi bańka ze zdjęć. Sygnowana jak na załączonych zdjęciach. Pojemność - na oko 5l. Przepraszam za jakość zdjęć - mogę zrobić lepsze.
samter Napisano 20 Luty 2017 Autor Napisano 20 Luty 2017 Zdjęcie może nie jest zbyt fortunne. W rzeczywistości napis Daimler jest widoczny zdecydowanie lepiej. Z jakiego pojazdu może pochodzić owa bańka? Pozdrawiam.
pumpernikiel Napisano 22 Luty 2017 Napisano 22 Luty 2017 Polecam książkę. Tytuł chyba: Mercedes,a sprawa Polska" coś takiego.
Pytanie
samter
Witam, proszę o pomoc w ustaleniu, z jakiego okresu pochodzi bańka ze zdjęć. Sygnowana jak na załączonych zdjęciach. Pojemność - na oko 5l. Przepraszam za jakość zdjęć - mogę zrobić lepsze.
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.