wiciu_r Posted April 4, 2004 Author Share Posted April 4, 2004 Znalazłem na Allegro i polecamhttp://www.allegro.pl/show_item.php?item=23028784Wybrałem się kiedyś z kolesiem do MRU, nie bardzo mi się chciało ale namówił mnie twierdząc że wszystko zorganizuje. Ja znałem drogę a on miał chęci, pojechaliśmy. Przy wejściu wyciągnął coś na jednego paluszka niesłusznie nazywając to latarką. Na moją niedowierzającą minę stwierdził spoko (plecak miał duży). Sądziłem że koleś sobie jaja robi i za chwilę wyjmie z plecaka sprzęt. Po zejściu na dno studni oczywiście jego robaczek świętojański kitę odwalił i w tedy dopiero okazało się że to był właśnie ten sprzęt.Sądzę że gdyby nie przechodząca chwilę później wycieczka skończyłoby się to nieciekawie. Po wyjściu wymontowałem akumulator z motocykla i kierunkowskaz (bez szkła) i zwiedziliśmy.Teraz nie chodzę nigdzie bez tego może i badziewia ale przydatnego. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wiciu_r Posted April 4, 2004 Author Share Posted April 4, 2004 Sorry, chyba pomyliłem forum, miało to być w sprzęcie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szefo Posted April 4, 2004 Share Posted April 4, 2004 swojego czasu też tam wchodziłem na dziko, tyle że nie na pałę tylko z dwoma latarkami, w końcu chciałem też wyjść:)pasują do tego słowa Sobiesława Zasady - ważna jest prędkość wyjścia z zakrętu, wejść można z każdą...:)pozdrSzefo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.