Jarko40 Napisano 20 Styczeń 2017 Autor Share Napisano 20 Styczeń 2017 Proszę o pomoc co to jest i z jakiego okresu. Widać że nie kompletne , brakuje pewnej części. Wielkość [ostrza topora] ok.35mm X35mm , materiał prawdopodobnie brąz ,jakaś forma zapinki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarko40 Napisano 20 Styczeń 2017 Autor Share Napisano 20 Styczeń 2017 tył Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abcd Napisano 20 Styczeń 2017 Share Napisano 20 Styczeń 2017 Pachnie saperami Napoleona I ,fragment emblematu z ładownicy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarko40 Napisano 20 Styczeń 2017 Autor Share Napisano 20 Styczeń 2017 Dzięki za podpowiedź ale nie mogę nic się doszukać podobnego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knispel23 Napisano 20 Styczeń 2017 Share Napisano 20 Styczeń 2017 Ja bym raczej szukał na lederwerkach(tych pasach na szablę). Na ładownicach mieli raczej gorejące granaty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarko40 Napisano 21 Styczeń 2017 Autor Share Napisano 21 Styczeń 2017 Szukałem na internecie i tylko pasy do szabli pokazało mi z głową lwa - oczywiście oparłem się na wcześniejszej podpowiedzi wojska napoleońskie , chyba że to nie ten okres ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knispel23 Napisano 21 Styczeń 2017 Share Napisano 21 Styczeń 2017 Tu masz piękne zdjęcia:http://forum.figurki.org/index.php?topic=661.0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarko40 Napisano 21 Styczeń 2017 Autor Share Napisano 21 Styczeń 2017 Tak podobne jest na tych pasach które krzyżują się na piersiach żołnierza. Dziękuję wszystkim za pomoc i pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.