szmilas Posted January 15, 2017 Author Share Posted January 15, 2017 Witam wpadł mi taki oto przedmiot. Przychodzi Kolegom do głowy co to i od czego? Brak sygnatur wymiary 100x65x60mm szer gł wys Link to comment Share on other sites More sharing options...
szmilas Posted January 17, 2017 Author Share Posted January 17, 2017 hmm wygooglowałęm, bez rezultatów. Może ktoś także był w posiadaniu takiej szkatułeczki i wykorzystał w Twoim aucie w taki oto sposób. Jest cięzka, masywna wykonana z gróbej blachy w porównaniu z apteczkami technicznymi jakie używało WP nie różnią sie chyba nawet zbytnio wagą a jaka różnica w wielkości, poza tym malowanie ewidentnie wojskowe. Brak sygnatur wieć nie Niemieckie więc raczej zsrr lub PRL Link to comment Share on other sites More sharing options...
szmilas Posted January 15, 2017 Author Share Posted January 15, 2017 Witam wpadł mi taki oto przedmiot. Przychodzi Kolegom do głowy co to i od czego? Brak sygnatur wymiary 100x65x60mm szer gł wys Link to comment Share on other sites More sharing options...
szmilas Posted January 15, 2017 Author Share Posted January 15, 2017 " Link to comment Share on other sites More sharing options...
szmilas Posted January 15, 2017 Author Share Posted January 15, 2017 " Link to comment Share on other sites More sharing options...
predi888 Posted January 17, 2017 Share Posted January 17, 2017 kojarzy mi się trochę ze starą apteczką Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
szmilas
Witam wpadł mi taki oto przedmiot. Przychodzi Kolegom do głowy co to i od czego? Brak sygnatur wymiary 100x65x60mm szer gł wys
6 answers to this question
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.