szmilas Napisano 15 Styczeń 2017 Autor Napisano 15 Styczeń 2017 Witam wpadł mi taki oto przedmiot. Przychodzi Kolegom do głowy co to i od czego? Brak sygnatur wymiary 100x65x60mm szer gł wys
szmilas Napisano 17 Styczeń 2017 Autor Napisano 17 Styczeń 2017 hmm wygooglowałęm, bez rezultatów. Może ktoś także był w posiadaniu takiej szkatułeczki i wykorzystał w Twoim aucie w taki oto sposób. Jest cięzka, masywna wykonana z gróbej blachy w porównaniu z apteczkami technicznymi jakie używało WP nie różnią sie chyba nawet zbytnio wagą a jaka różnica w wielkości, poza tym malowanie ewidentnie wojskowe. Brak sygnatur wieć nie Niemieckie więc raczej zsrr lub PRL
szmilas Napisano 15 Styczeń 2017 Autor Napisano 15 Styczeń 2017 Witam wpadł mi taki oto przedmiot. Przychodzi Kolegom do głowy co to i od czego? Brak sygnatur wymiary 100x65x60mm szer gł wys
Pytanie
szmilas
Witam wpadł mi taki oto przedmiot. Przychodzi Kolegom do głowy co to i od czego? Brak sygnatur wymiary 100x65x60mm szer gł wys
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.