Brylu Napisano 8 Styczeń 2017 Autor Napisano 8 Styczeń 2017 Witam kupiony wczoraj na niemieckim flomarku wraz z przybornikiem w kieszonce moje pytanie do Kolegów czy to oryginalny chlebak czy kopia ?? stan i wyglad jak na foto
Brylu Napisano 8 Styczeń 2017 Autor Napisano 8 Styczeń 2017 Witam kupiony wczoraj na niemieckim flomarku wraz z przybornikiem w kieszonce moje pytanie do Kolegów czy to oryginalny chlebak czy kopia ?? stan i wyglad jak na foto
bjar_1 Napisano 8 Styczeń 2017 Napisano 8 Styczeń 2017 Piękny późnowojenny M31 - nie było wzoru 44, choć masz poniekąd rację, bo w 1944 roku chlebaki dorobiły się kieszonki na przybornik.Ile dałeś?
Brylu Napisano 8 Styczeń 2017 Autor Napisano 8 Styczeń 2017 Całe 2 euro :) czyli jest oryginalny tak ?? jak widać szlufki ma stałe bez możliwości odpinania i bez haka
Brylu Napisano 8 Styczeń 2017 Autor Napisano 8 Styczeń 2017 tez mi sie tak zdaje :) wiecej rzeczy trafilo sie u tej babciny pewnie po mężu :D pasy kabura ladownice kilka odznaczen itp ogolem 35 euro:)
Pytanie
Brylu
Witam kupiony wczoraj na niemieckim flomarku wraz z przybornikiem w kieszonce moje pytanie do Kolegów czy to oryginalny chlebak czy kopia ?? stan i wyglad jak na foto
13 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.