armando86 Napisano 3 Styczeń 2017 Autor Napisano 3 Styczeń 2017 Witam. Trafił mi się taki nie wielki miedziany przedmiot z małym otworem na prze wylot dł 3 cm mi wygląda na jakiś rodzaj ustnika, może coś do papierosów? Ktoś pomoże w id? Z góry dziękuje i pozdrawiam
armando86 Napisano 3 Styczeń 2017 Autor Napisano 3 Styczeń 2017 Witam. Trafił mi się taki nie wielki miedziany przedmiot z małym otworem na prze wylot dł 3 cm mi wygląda na jakiś rodzaj ustnika, może coś do papierosów? Ktoś pomoże w id? Z góry dziękuje i pozdrawiam
lysy452 Napisano 3 Styczeń 2017 Napisano 3 Styczeń 2017 pewnie z którejś z tych trąbek ;-)http://www.google.pl/search?q=rosyjski+zapalnik+granatu&client=firefox-b&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ved=0ahUKEwiB-_-I56XRAhVIGCwKHTlPBMAQsAQIIg&biw=1536&bih=725&dpr=1.25#tbm=isch&q=zapalnik+granatu+rg42&imgrc=sm4y31bUtlthPM%3A
Pytanie
armando86
Witam. Trafił mi się taki nie wielki miedziany przedmiot z małym otworem na prze wylot dł 3 cm mi wygląda na jakiś rodzaj ustnika, może coś do papierosów? Ktoś pomoże w id? Z góry dziękuje i pozdrawiam
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.