yoker84 Napisano 27 Grudzień 2016 Share Napisano 27 Grudzień 2016 Witam czy ktoś miał jakieś doświadczenia z pinpointerem zakupionym za 30 dolarów na AliExpress Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
benekpe Napisano 27 Grudzień 2016 Share Napisano 27 Grudzień 2016 Na forum PS ktoś z użytkowników pisał, że nawet fajnie się sprawuje - Pinpointer Gold Hunter. Nie wiadomo jak po dłuższym użytkowaniu ale myślę, ze za taką kasę warto zaryzykować. Pamiętam jak swego czasu wieszano psy na Xpointerze - nawet na tym forum. Tymczasem mój już trzeci sezon intensywnie użytkowany sprawuje się rewelacyjnie. Zachwalane pod niebiosa pinpointery garrett`a wzbudzają się, gumki przycisków notorycznie się wyrabiają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yoker84 Napisano 27 Grudzień 2016 Autor Share Napisano 27 Grudzień 2016 No ja zaryzykuję w nowym roku tylko się czeka do 60 dni z fot wygląda jak oryginalny GARRETT nawet opakowanie takie samo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
XII Napisano 28 Grudzień 2016 Share Napisano 28 Grudzień 2016 To jest podróba Garretta, która w dodatku nie jest urządzeniem statycznym tylko dynamicznym. Żeby namierzyć cel będziesz musiał dobrze machać tym krecikiem w dołku :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sza.man Napisano 29 Grudzień 2016 Share Napisano 29 Grudzień 2016 nie wiem czy wiecie, ale wszystkie tzw. tekneticsy to są chinole z Alli. Tecnetics w ogóle nie robi pointerów a tylko zamawia pudełka z własnym logo.Miałem to i działa nawet fajnie. Testy na YouTube są okłamane, bo producenci oryginałów się boją i wmawiają że chińczyki nic nie warte; więc filmiki anglojęzyczne odradzam bo kłamią.Owszem chińćzyki są słabsze od oryginału ale tylko trochę.Rosyjskie testy na youtube są rzetelne w większości i tam widać jak to naprawdę wygląda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.