Thomson. Napisano 26 Listopad 2016 Autor Share Napisano 26 Listopad 2016 Poszukiwana osoba ewentualnie jakiś serwis do zdiagnozowania i naprawy uszkodzonego 6000 Di Pro SL. Ktoś godny polecenia ? Uprzedzam, że za usługi proscana z góry dziękuje :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
IdeL Napisano 26 Listopad 2016 Share Napisano 26 Listopad 2016 A co z nim nie hallo? Napisz dokładnie co i jak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thomson. Napisano 26 Listopad 2016 Autor Share Napisano 26 Listopad 2016 Poluzowana podkładka mocująca głośnik od wewnątrz odpadła i wylądowała przy potencjometrze dyskryminacji gdzie go uszkodziła powodując jakieś zwarcie na układzie? Ten problem już opisywałem kiedyś na forum, jednak ta podkładka utwierdziła mnie w przekonaniu, że coś z działaniem dyskr jest nie tak. Dodatkowo wykrywacz przestał reagować na metal ( samochód widzi z 15 cm) i wydaje z siebie samoczynnie co jakis czas sygnał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thomson. Napisano 26 Listopad 2016 Autor Share Napisano 26 Listopad 2016 Cewka na 100 % dobra, sprawdzana na innym sprzęcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
IdeL Napisano 26 Listopad 2016 Share Napisano 26 Listopad 2016 Podkładka uszkodziła potencjometr? Chyba niemożliwe. Jeśli jeszcze nikogo nie znalazłeś, to mogę Ci do niego zajrzeć. Na pewno nic tragicznego tam się nie stało.PozdroIdel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.