Berek Joselewicz Napisano 25 Listopad 2016 Autor Napisano 25 Listopad 2016 Dzien DobryProsze o wiecej szczególów, datowanie, weryfikacje oryginalnosci, etc. Wujka Googla juz pytalem ale mam watpliwosci.metka c louis weber hannoverpelna podszewkaguziki wedlug kierunkow swiata N Fll (litera w okregach), W - 25, E mm, S orzelznaleziona na lumpiePozdrawiam, a adminów przepraszam za braki polskich znaków - nie mój laptopBerek
Berek Joselewicz Napisano 25 Listopad 2016 Autor Napisano 25 Listopad 2016 Przepraszam za male zdjecia z poczatku watku, mam nadzieje ze teraz sa lepsze. Pozdrawiam
Berek Joselewicz Napisano 25 Listopad 2016 Autor Napisano 25 Listopad 2016 Dzięki. Czy mógłbyś napisać coś więcej. Doszedłem do producenta guzików Friedrich linden ludenscheid, personel latający? Ale z datowaniem miałem problem mimo że skłaniałem się że raczej powojennej proweniencji ze względu na podszewkę i materiał. Pozdrawiam
Pytanie
Berek Joselewicz
Dzien Dobry
Prosze o wiecej szczególów, datowanie, weryfikacje oryginalnosci, etc. Wujka Googla juz pytalem ale mam watpliwosci.
metka c louis weber hannover
pelna podszewka
guziki wedlug kierunkow swiata N Fll (litera w okregach), W - 25, E mm, S orzel
znaleziona na lumpie
Pozdrawiam, a adminów przepraszam za braki polskich znaków - nie mój laptop
Berek
11 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.