arrrkadiusz Napisano 21 Listopad 2016 Autor Napisano 21 Listopad 2016 witam, mam pytanie co to za oznaczenie na bagnecie Mauser?? nie moglem nigdzie namierzyc. dziekuje i pozdrawiam. mam nadzieje ze zdjecie w miare czytelne
arrrkadiusz Napisano 22 Listopad 2016 Autor Napisano 22 Listopad 2016 nie jestem znawca wiec wygladalo mi to na bagnet mauser tyle ze z wezszym o jakies 4 mm ostrzem, ale teraz juz wiem ze to nie mauserowski. dziekuje za pomoc.
arrrkadiusz Napisano 21 Listopad 2016 Autor Napisano 21 Listopad 2016 witam, mam pytanie co to za oznaczenie na bagnecie Mauser?? nie moglem nigdzie namierzyc. dziekuje i pozdrawiam. mam nadzieje ze zdjecie w miare czytelne
bjar_1 Napisano 21 Listopad 2016 Napisano 21 Listopad 2016 Osterreichische Waffenfabrik Gesellschaft, Steyr.Google gryzą?
Pytanie
arrrkadiusz
witam, mam pytanie co to za oznaczenie na bagnecie Mauser?? nie moglem nigdzie namierzyc. dziekuje i pozdrawiam. mam nadzieje ze zdjecie w miare czytelne
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.