Władca Cieni Napisano 7 Listopad 2016 Share Napisano 7 Listopad 2016 Witam.Jestem tu nowy.Chciałem coś napisać w dziale ID. więc tak zrobiłem.Pojawił się komunikat o akceptacji postów nowych użytkowników... no i tak czekam 4 czy 5 dobę.To normalne? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czarnamamba Napisano 7 Listopad 2016 Share Napisano 7 Listopad 2016 http://odkrywca.pl/search/index.php?sq=W%B3adca+Cieni+&ws=user&id_forum=all&forum=on Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 7 Listopad 2016 Share Napisano 7 Listopad 2016 Czekamy, czekamy...Na sygnał z Centrali...A bardziej serio- jakbym nie patrzył, widzę przy liczniku 6 wpisów i 2 wątki...A na Forum... 4 wpisy i 2 wątki... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Władca Cieni Napisano 7 Listopad 2016 Autor Share Napisano 7 Listopad 2016 Zaakceptowano reszte postów razem z tym tematem pewnie.Dzięki pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.