pikepake3 Napisano 23 Październik 2016 Autor Share Napisano 23 Październik 2016 Witaw serdecznie!Chcialbym zajac sie volkssturmem.Uwazam, ze jest to swietny pomysl, ale co jest tak na prawde do tego potrzebne?Mam opaske (firmy NESTOF) oraz moj osobisty granatowy mundur trzyczesciowy z wysoka kamizelka, marynarka jednorzedowa zapinana na dwa guziki, a takze czarny kapelusz typu fedora.A oto problemy oraz watpliwosci:- czy moje dlugie, blond wlosy nie zepsuja calego efektu (mam do ramion) volkssturmanna?- gdzie znajde odpowiednia bron (linki poprosze)?Myslalem o mannlicherze, ale nie moge go nigdzie znalezc.Jezeli chodzi o te dlugie wlosy to:1. Nie mam zamiaru ich scinac.2. Myslalem o tym, aby je zakryc podchelmowka/szalokominiarka.Bedzie to pasowac?Mam tu na mysli szalokominiarke firmy NESTOF.Podsumowujac:PROSZE O JAK NAJWIECEJ RAD! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 24 Październik 2016 Share Napisano 24 Październik 2016 Taki wątek, to raczej do Grup Rekonstrukcyjnych, choć sądząc po tych długich, blond włosach" z Volksturmem będzie to miało niewiele wspólnego. Więcej raczej z rekokoko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gustav Hirsch Napisano 24 Październik 2016 Share Napisano 24 Październik 2016 Rada jest prosta - albo rybki, albo akwarium. Albo się ostrzyż, albo poszukaj sobie innego emploi (np. hippis). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Irke Napisano 24 Październik 2016 Share Napisano 24 Październik 2016 Wszystkie informacje (poza Twoim problemem z włosami) znajdziesz w necie. Trzeba tylko trochę wysiłku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maruder78 Napisano 27 Październik 2016 Share Napisano 27 Październik 2016 Dlugie, blond, wlosy? Co sie martwisz. Najwyzej trafisz tutaj:ko-ko-ko-ko reko-(nie)-spoko... czyli o tym jak nie odtwarzać - kolejna odsłona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maruder78 Napisano 27 Październik 2016 Share Napisano 27 Październik 2016 A jesli nie Volksturm to moze Bund Deutscher Mädel? Wloski tez mozna zwiazac... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mietek Napisano 1 Listopad 2016 Share Napisano 1 Listopad 2016 Z dlugimi wlosami zapomnij o VS - no chyba iz chcesz trafic do dziwadel rekonstrukcyjnych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.